Irving čudesnim košem preko Jokića predvodio Dalas do podviga nad Denverom, pa priznao: Ništa nisam pio i jeo!

18.03.2024

10:52

0

Autor: A. S.

Neverovatan čovek!

Irving čudesnim košem preko Jokića predvodio Dalas do podviga nad Denverom, pa priznao: Ništa nisam pio i jeo!
Kajri Irving - Copyright Tanjug/AP Photo/LM Otero

O košu Kajrija Irvinga bruji cela Amerika i gotovo da niko nije ravnodušan na koš preko Nikole Jokića. Tako je čuvena NBA zvezda preotela šou balkanskom okršaju Nikole Jokića i Luke Dončića, a zanimljiva je priča nakon duela.

Naime, osvanuli su snimci poslednjeg koša iz raznih uglova, pa je tako moguće uočiti da je Irving gazio aut liniju kada je krenuo u napad na koš, a na konferenciji za medije je jednom pričom, oduševio ceo svet.

Koliko mu je vera važna i sam prelazak u islam, nikada nije krio

- Za mene kada je vera u pitanju je bitno da budem deo muslimanske zajednice, da budem predan Islamu, ali takođe i da budem predan svim rasama, kulturama i religijama. Da imam za njih puno razumevanje i poštovanje - govorio je Irving.

Irving je 2021. godine prešao u islam, a kako je trenutno ramazan, odnosno najradosniji praznik naroda muslimanske veroispovest, kao i mesec velikog posta, sjajni plejmejker je ovaj meč igrao bez hrane i vode, jer se tokom posta hrana i piće konzumiraju samo kada zađe sunce.

- Da igram 48 minuta, a da nisam ništa popio i da nemam hranu u stomaku.. To nije ništa manje od čuda - rekao je Kajri nakon meča.

Irving je meč završio sa 24 poena, 9 asistencija i 7 skokova, ali i košem koji je doneo pobedu protiv Nagetsa, iako je velika verovatnoća da je bio neregularan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike