Sabalenka u crnini nakon smrti bivšeg: Nasmejala se, pa savladala prijateljicu! (VIDEO)

23.03.2024

08:26

0

Autor: A. S.

Nije joj bilo lako, ali bije svoju bitku

Sabalenka u crnini nakon smrti bivšeg: Nasmejala se, pa savladala prijateljicu! (VIDEO)
Pozdrav Badose i Sabalenke - Copyright Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Svaki korak beloruske teniserke Arine Sabalenke je u žiži javnosti od kada su stigle vesti o smrti njenog nekadašnjeg dečka. Sabalenka nastupa u Majamiju, uprkos velikoj tuzi i tragediji, a smrt nekadašnjeg hokejaša, Konstantina Kolcova je prava misterija.

Smenjivale su se teorije o njegovoj smrti, od krvnog ugruška, do samoubistva, do nesrećnog slučaja, o čemu je govorila i njegova bivša supruga.

Sabalenka je pak rešila da se okrene tenisu i tako ostane fokusirana na sebe, a samo jednom se oglasila o čitavom slučaju i tom prilikom istakla da su raskinuli pre njegove smrti.

Njena odluka da ipak nastupi u Majamiju mnoge je iznenadila, ali je Beloruskinja sakupila snage i na terenu se pojavila u crnoj opremi.

Prethodnih dana dok je trenirala, kamere su je pratile, pa je bilo uočljivo lice bez osmeha. U duelu drugog kola drugog masters turnira u sezoni, sa Paulom Padosom, situacija je bila drugačija.

Da li zbog toga što je igrala sa jednom od najboljih prijateljica sa VTA tura ili se uželela takmičarskog tenisa, ali Sabalenka je podsetila na sebe i trijumfovala sa 6:4, 6:3.

 

 

Posle meča, usledio je zagrljaj dve prijateljice, pa je tenis ostao u drugo planu.

U narednoj rundi, Sabalenka će igrati sa Ukrajinkom Anhelinom Kalinjinom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike