Rubljov poludeo na sudiju kao nikad pre! Rus momentalno diskvalifikovan, prethodno supervizoru postavio nesvakidašnje pitanje! (VIDEO)

02.03.2024

00:44

0

Peti teniser sveta potpuno izgubio živce i reagovao na njemu nesvojstven način

Rubljov poludeo na sudiju kao nikad pre! Rus momentalno diskvalifikovan, prethodno supervizoru postavio nesvakidašnje pitanje! (VIDEO)
Andrej Rubljov - Copyright Profimedia/Juergen Hasenkopf

Ruski teniser Andrej Rubljov diskvalifikovan je sa ATP turnira u Dubaiju zbog vređanja sudije u samom finišu polufinalnog meča protiv Kazahstanca Aleksandra Bublika.

U trenutku diskvalifikacije Rubljova, Bublik je bio na gem od pobede - 6:7, 7:6, 6:5.

Incident se dogodio u trenutku kada je Bublik osvojio 11. gem u odlučujućem setu. Rubljov je besno prišao linijskom sudiji i vikao na njega zato što nije presudio da je aut.

On se požalio sudiji u stolici, Mirijam Blej je potom pozvala supervizora Ronalda Hepfera i prenela mu ono što je njoj rečeno.

Rus je objašnjavao supervizoru da se žalio na nedosuđen aut, tvrdio da nije rekao ništa na ruskom i da nije rekao ništa ružno.

Rasparava se razvila, Rubljov je pitao supervizora kome će da veruje, njemu ili sudiji, ali sve je ipak završeno tako što je Rubljov suspendovan.

Bublik će u subotu za petu titulu u karijeri igrati protiv boljeg iz duela Francuza Iga Imbera i Rusa Danila Medvedeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike