Novaka ste otpisali, garantujem da će biti pravi do kraja sezone! Velike reči velike šampionke!

09.02.2024

14:34

0

Autor: G. F.

Marion Bartoli smatra da je Đoković ostao bez titule u Melburnu spletom nesrećnih okolnosti

Novaka ste otpisali, garantujem da će biti pravi do kraja sezone! Velike reči velike šampionke!
Marion Bartoli i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Poraz Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena bio je znak za njegove brojne  "hejtere" da krenu sa pričama o kraju karijere najboljeg svih vremena.

Nekako su zaboravili o kome pričaju i koliko takvim pričama zapravo samo čine uslugu Noletu i bude onu "zver" koja još ima šta da im pokaže.

I pokazaće im, smatra nekadašnja šampionka Vimbldona, Francuskinja Marion Bartoli. Ne da nije vreme za smenu generacija, nego će ostatak sezone teći onako kako smo godinama unazad navikli.

- Novakova 2023. godina bila je izuzetna, a ovu je počeo nekako umorno i istrošeno. Ipak, posle Australijan opena postoji još nekoliko ključnih tačaka. Mislim da bi trebalo da se dobro odmori i napuni baterije pre Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara - kaže Bartoli i dodaje:

- Biće to izazovno za osvajanje, dve promene podloge, ali trebalo bi da bude spreman. Mladi ga pritiskaju, ali neuspeh na Australijan openu po meni ostaje samo splet nesrećnih okolnosti.

Bartoli ima poruku i za sve one koje su već otpisali srpskog tenisera.

- Ne može se reći da je taj poraz kraj, prerano je za to. Novak je propustio šansu u Melburnu, ali neće ih propuštati u nastavku sezone! To mogu da vam garantujem!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike