Nole ne zna ko mu je sledeći rival, ali zna šta će raditi tokom meča Sinera i Rubljova: Hajde da uzmemo kokice i vidimo kako će igrati!

23.01.2024

11:22

0

Autor: G. F.

Đokovića ne napušta dobro raspoloženje posle novog plasmana u polufinale Australijan opena

Nole ne zna ko mu je sledeći rival, ali zna šta će raditi tokom meča Sinera i Rubljova: Hajde da uzmemo kokice i vidimo kako će igrati!
Nik Kirjos i Novak Đoković - Copyright Printscreen/Twitter/Australianopen

Izborio je Novak Đoković posle velike borbe plasman u polufinale Australijan opena i sada je na redu oporavak od paklenih uslova za igru. Ali i čekanje rezultata meča Janika Sinera i Andreja Rubljova kako bi saznao s kim će igrati naredni meč.

Tokom "ludog" intervjua na terenu sa Nikom Kirjosom Nole je dobio i pitanje o narednom rivalu. Niko nije očekivao da će reći baš ovo:

 

 

- Drugačiji meč je bio sa Sinerom, tada pred kraj godine. Oba su u odličnoj formi. Gledao sam Rubljova sa De Minorom, jedna od najbržih razmena. Fantastičan tenis. Siner igra tenis života, imali smo već par jakih okršaja sa 7:5, 7:6, neizvesnih. Očekujem da igra na visokom nivou. Nik, hajde da ti i ja uzmemo kokice i vidimo kako će oni igrati - poručio je Novak uz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike