Alkaraz baš ne može bez Đokovića! Pobedio Mišu, pa se dotakao Novaka! (FOTO)

22.01.2024

12:11

0

Autor: A. S.

Zna Španac šta valja

Alkaraz baš ne može bez Đokovića! Pobedio Mišu, pa se dotakao Novaka! (FOTO)
Karlos Alkaraz nakon pobede nad Kecmanovićem - Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Drugi reket sveta, Karlos Alkaraz savladao je Miomira Kecmanovića u osmini finala Australijan opena, pa nastavlja pohod na titulu i prvo mesto.

Kecmanović je pružio dostojan otpor, ali nakon prva dva dobra seta, snage za nešto više nije imao, pa će Aleksander Zverev igrati sa Alkarazom, koji je pokazao kakav je šmeker i pozdravio aplauzom rivala. A nakon duela, Španac se dotakao i njihovog prethodnog duela.

- Sve je radilo za mene, u Majamiju je bilo gusto. Miša je išao do granica svaki poen, imao je teške mečeve pre ovoga, nije bio fizički sigurno na 100 odsto. Gurao sam priču na fizičku stranu, na trčanje, dobar meč za mene. Osećam se sve bolje i bolje, ovde na Rod Lejveru se osećam ugodno i navikao sam se. Ljudi u Melburnu su jako dragi, osećam se kao kod kuće i nadam se da ću nastaviti u ovom pravcu - rekao je Alkaraz, pa se na kraju dotakao i Novaka i to  što je otkrio da često gleda velike rivale:

 

 

Suši pre spavanja

- Svaku noć pre spavanja jedem suši, imam omiljeni restoran, probam razne stvari. Suši je prava stvar

 

- Volim tenis, gledam svaki meč koji mogu. Volim da gledam Medvedeva, Novaka, Sinera, oni izađu i daju sve od sebe. Zaista volim tenis, a oni su najbolji igrači sveta. Ako budem na ovom nivou, imam dobre šanse. Biće teško, volim da igram da igram protiv Saše. Daću sve od sebe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike