Nole uživao u lepotama Zapadne Australije, pa pronašao u žbunu najsrećniju životinju na planeti! (VIDEO)

29.12.2023

11:08

0

Autor: D. P.

Nole uživao u lepotama Zapadne Australije, pa pronašao u žbunu najsrećniju životinju na planeti! (VIDEO)
Copyright printscreen

Novak Đoković uživa u svom boravku u Zapadnoj Australiji, gde će tokom novogodišnjih praznika braniti boje Srbije na "Junajted kupu" u Pertu.

Danas je bio u obilasku ogromnog prostranstva zapadne obale sa helikopterom, ali nisu izostali ni susreti sa fanovima.

Nole je, naravno, bio onakav kako ga je svet upoznao - uvek strpljiv i na usluzi svojim navijačima kada je reč o fotografisanju i potpisivanju autograma.

 

 

Đoković je posetio ostrvo Rotnest, a tamo je sreo svog navijača, izvesnog Džeka Dajera koji je posle dobio pet minuta slave da ispriča medijima kako je izgledao susret sa najboljim teniserom sveta:

- Bio je na plaži samo deset minuta i bio je zauzet intervjuisanjem i snimanjem. Bio je veoma srećan što se slikao sa mojom mamom i sa mnom kada smo ga zamolili sa fotku. Slikao se i sa još nekoliko ljudi na plaži - rekao je Dajer lokalnim medijima.

 

 

 

Novak upoznao i životinjski svet ovog dela Australije.

Fotografisanje sa "najsrećnijom životinjom sveta" kuokom. Ona je veroma prijateljski prema svima, torbar je, vodi se uprkos svemu kao ugrožena vrsta, jer su joj neprijatelji predatori poput dinga i lisica.

 

 

Srbija će se u grupnoj fazi Junajted kupa sastati protiv Kine i Češke, a Đoković će se u muškim singl mečevima suočiti sa 58. teniserkom sveta Džiženom Džangom i 31. teniserkom sveta Jiržijem Leheckom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike