Kirjos Britanca postavio na mesto! Novaka nazivao lažovom, pa mu Nik očitao lekciju! (VIDEO)

04.12.2023

12:01

0

Autor: A. S.

Australijanac i dalje drži stranu Đokoviću

Kirjos Britanca postavio na mesto! Novaka nazivao lažovom, pa mu Nik očitao lekciju! (VIDEO)
Nik Kirjos i Pirs Morgan - Copyright printscreen/youtube/Piers Morgan Uncensored

Razgovori Pirsa Morgana sa nekim od najpoznatijih sportista današnjice, izazvali su veliku pažnju. Prašinu je podigao Kristijano Ronaldo, zanimljivo je bilo i prilikom razgovora sa Zlatanom Ibrahimovićem, a u istom ritmu nastavljeno je i nakon Nika Kirjosa.

Australijanac je prilikom gostovanja kod britanskog novinara, koji je inače više puta kritikovao Novaka Đokovića, govorio o Srbinu i njegovoj dominaciji.

- Mislim da je Novak najbolji teniser svih vremena. Ima 24 grend slema i mislim da će ih osvojiti još nekoliko. To je suludo. Mislim da on ne dobija dovoljno zasluga. Na Turu je skoro 20 godina - počeo je Nik, pa u dahu nastavio:

- Osim toga, tenis je jedan od retkih sportova na svetu gde se ne zna koliko će meč trajati, može da traje sat i po, četiri sata, planovi se menjaju. Morate biti u stanju da se prilagodite. Evo zašto je Novak po meni jedan od najvećih sportista u istoriji, nije kao fudbal gde se igra 90 minuta - objasnio je Kirjos u nekoliko rečenica zašto smatra da je Novak GOAT.

Inače, Morgan je jedan od novinara koji se sladio Novakovom deportacijom iz Australije, kada mu je 2022. godine zabranjeno da igra.

 

 

- Brejking: kovid prevarant, lažov i antivakserska ikona Novak Đoković izgubio je poslednju žalbu protiv deportacije i biće izbačen iz Australije bez prilike da se takmiči na Australijan openu. Dobro - napisao je tom prilikom Britanac na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike