Skandal ATP-a kakav se ne pamti! Osvanula zastava "velike Albanije" i čestitka, a niko se ne oglašava! (FOTO)

28.11.2023

10:15

0

Autor: A. S.

Samo je pesma Srbije sporna, a šta je onda ovo?

Skandal ATP-a kakav se ne pamti! Osvanula zastava "velike Albanije" i čestitka, a niko se ne oglašava! (FOTO)
Objava na fejsbuku ATP-a - Copyright Facebook_ATP Tour

ATP ovih dana vodi razne bitke. Tek što se okončala sezona, u kojoj se poslednjih dana na Dejvis kupu u Malagi, mnogo toga okretalo oko Srbije, sada je usledila jedna provokacija za naš narod.

Naime, na zvaničnom nalogu ATP tura na Fejsbuku osvanule su fotografije sa fudbalske utakmice Srbije i Albanije koja se odigrala 2014. godine u Beogradu, kada je iznad terena, pomoću drona, letela zastava "velike Albanije". 

FACEBOOK/PRINTSCREEN/ATP TOUR
 

 

- Srećan Dan nezavisnosti, Albanijo. U ovom velikom danu, naša srca su puna ponosa dok slavimo duh slobode i ujedinjenosti. Neka zastava Velike Albanije, simbol naše bogate istorije, vijori ponosno i pokazuje snagu naše nacije -  navodi se na stranici ATP tura uz zastave Albanije i tzv. Kosova. 

Ta poruka je već izvesno vreme na stranicama, navodno su Albanci hakovali mreže ATP-a, a niko se još uvek nije oglasio kako bi objasnili o čemu je tačno reč!

Inače, kako ste mogli da ispratite na proteklom Dejvis kupu u Španiji, Srbija je bila "problem", tačnije pesma uz koju su naši teniseri izlazili na teren, a reč je o numeri Danice Crnogorčević - Veseli se srpski rode. Ubrzo je snimak uklonjen sa mreža, a srpski teniseri su rešili da i pred polufinalni meč izađu uz iste reči.

Problem je nastao navodno zbog teksta, tačnije, sporni su bili stihovi - "Nek' se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije".

A šta će sada biti, nakon ovakvog poteza, pitanje je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike