Mogu da osvojim četiri grend slema i Olimpijske igre! Đokovićev cilj za narednu godinu koji svi priželjkujemo!

20.11.2023

14:46

0

Autor: G. F.

Tako govore šampioni, direktno i pravo u centar, a odatle stižu i rezultati

Mogu da osvojim četiri grend slema i Olimpijske igre! Đokovićev cilj za narednu godinu koji svi priželjkujemo!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji svetski teniser svih vremena (ko se ne slaže, slab je sa brojevima i ima problem)  Novak Đoković vlada planetom već 400 nedelja!

Podigao je lestvicu postavljajući rekorde toliko visoko da je logično pitanje hoće li mu iko ikad bar prići. O dostizanju i prestizanju nema potrebe ni razmišljati. Deluje kao naučna fantastika!

Milion puta smo se dosad uverili da je Nole drugačiji tip čoveka, da ima nešto specijalno u njemu, što ga gura da i u ozbiljnim godinama čisti konkurenciju iz turnira u turnir.

Ima tu neku pokretačku energiju koja je nezamisliva "običnom smrtniku". Ali ima i onu šampionsku osobinu da uvek kaže sve što misli. Direktno i bez uvijanja. Kada se to dvoje spoji, onda dobijemo ovakvu izjavu:

- Mogu da osvojim četiri grend slema i zlato sa Olimpijskih igara. Da vidimo, uvek sam sebi postavljao najviše ambicije i ciljeve! To se neće promeniti sledeće godine. Ipak sam motivisan, telo me dobro služi, sluša me. Imam sjajan tim oko sebe, a tu je i moja motivacija za najveće turnire. Nisam promenio način razmišljanja. Nastaviću - rekao je Đoković, pa objasnio kada će reći da je dosta tenisa i "skloniti se" od, kako sam reče "sledeće velike trojke" Sinera, Runea i Alkaraza.

- Dok god budem mogao da ih pobedim na najvećim turnirima, nastaviću. Zašto da prestanem ako i dalje mogu da osvajam titule? Kada počnu da me razbijaju, onda sam siguran da ću uzeti kratku pauzu ili ću potpuno prestati da igram tenis!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike