Đoković je potpuno izludeo Alkaraza, podelio ga na dva dela! Želim da budem najbolji u istoriji, ali i da ne mislim o tome!

19.11.2023

09:19

0

Autor: G. F.

Mladi Španac konstatovao da jednostavno nije mogao da pobedi Novaka

Đoković je potpuno izludeo Alkaraza, podelio ga na dva dela! Želim da budem najbolji u istoriji, ali i da ne mislim o tome!
Karlos Alkaraz - Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Još jednom je Novak Đoković u direktnom duelu pokazao mladom Špancu Karlosu Alkarazu ko je gazda u belom sportu.

Iako mnogo Alkaraza proglašavaju "novim Đokovićem" na terenu se jasno vidi kolika je razlika između dva tenisera.

A kako poraz poput ovog u polufinalu Torina utiče na tako mladog igrača? Pa... Izluđujuće. Toliko da Alkaraz javno kaže da je u ovom trenutku podeljen u razmišljanjima.

- Ako želim da stignem Đokovića moram da budem prvi 15 godina! To je, naravno, motiv, ja sam ambiciozan, želim da budem najboji u istoriji. Želim da ga pobeđšujem i osvajam turnira, a sa druge strane neću da mislim o tome. Legende tenisa nisu uspele to što on uspeva, sve osvaja, ruši rekorde. Dakle, kod mene je miks motivacije i toga da ne želim da mislim o tome - rekao je Alkaraz posle meča, a jutro kasnije poslao je jednu jasnu poruku:

 

 

- Nije bilo moguće! Novak Đoković je bio bolji večeras! Hvala svima na bezrezervnoj podršci ove nedelje - napisao je Španac na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike