Novak spreman za Masters: Ima samo jedan cilj u Parizu!

29.10.2023

14:08

0

Srpski teniser sa velikim samopouzdanjem stigao u prestonicu Francuske

Novak spreman za Masters: Ima samo jedan cilj u Parizu!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Novak Đoković ulazi u završne pripreme za kraj sezone, a prva provera biće mu Masters u Parizu koji počinje u ponedeljak.

Nole preskače prvo kolo, a u drugom igraće iz boljeg između Miomira Kecmanovića i Argentinca Ečeverija.

Najbolji teniser svih vremena je svestan da je napravljena velika pauza, ali isto tako se nada da će biti maksimalno spreman za prestižni turnir,

- Činjenica je da igram najmanje turnira od svih na ATP turu, nikad nisam igrao manje. Ali isto tako raduje da sam nastupao na deset ove godine, a osvojio pet. Odradio sam dobro pripreme, ali pet nedelja bez mečeva je mnogo, prvi mečevi će biti jako bitni, nadam se da ću dogurati što dalje - poručio je Đoković.

Đoković je svestan da je veoma blizu da još jednu godinu bude najbolji na svetu.

- Imam velike šanse da ponovo budem broj 1 na kraju godine. Što da ne, u dobroj sam poziciji. U Bersiju, tradicionalono sam imao dobre rezultate, zašto tako ne bi bilo i ove godine. Svestan da će prvi, ili drugi meč biti najteži, ali u Pariz sam došao motivisan. Čak sam prijavo i dubl sa sa Kecmanovićem, zbog Dejvis kupa da isprobamo tu kombinaciju. Motivisani smo i uzbuđeni da to prođe kako treba. Čini mi se da je podloga malo brža, barem tako izgleda na treninzima, možda je na glavnom malo sporija. Videćemo kako će to na kraju sve da ispadne - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike