Novakov trener proživljava dramu sa bivšom suprugom: Postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova, čekam tužbu da je osvojila i Vimbldon!

17.10.2023

08:27

0

Autor: A. S.

Ivanišević u problemima, pomenuo i advokate

Novakov trener proživljava dramu sa bivšom suprugom: Postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova, čekam tužbu da je osvojila i Vimbldon!
Goran Ivanišević - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali)

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, tokom igračke karijere važio je za sportistu koga je teško kontrolisati i savladati, međutim, sa godinama i novim poslom, prilično se smirio, pa je njegovo otvoreno pismo došlo potpuno iznenada.

Ivanišević retko koristi društvene mreže za objave koje se ne tiču Novaka i vremena sa porodicom i prijateljima, a sada je na Instagramu objavio pismo i to upućeno bivšoj supruzi Tatjani Dragović. 

Tatjana i Goran su se venčali 2009. godine i razveli četiri godine kasnije. U tom perodu dobili su dvoje dece, a ako je suditi po objavi sa društvenih mreža, bivši teniser nije u dobrim odnosima sa bivšom suprugom.

 

 

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je trener Novaka Đokovića.

Inače, nakon razvoda, Goran je upoznao hrvatsku voditeljku Nives Čanović, koju je potom i oženio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike