Novak odgovorio Medvedevu, pa morao da "kucne u drvo": Još jednom stavio do znanja da povlačenja nema!

28.09.2023

09:38

0

Autor: A. S.

Đoković i dalje ima velike ciljeve

Novak odgovorio Medvedevu, pa morao da "kucne u drvo": Još jednom stavio do znanja da povlačenja nema!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, na dan je teniski reket zamenio palicom za golf, pa se na Rajder kupu u Rimu odlično pokazao i potvrdio da mu svi sportovi sjajno idu.

A nakon Ol star meča i pobede, razgovarao je sa medijima i podsetio na jedan šaljiv komentar prijatelja i rivala, Danila Medvedeva.

Novak je igrao sa Geretom Bejlom, Leonardom Fioravantijem, Geretom Hilbertom i Kipom Popertom, a nakon pobede je govorio za "Skaj sports".

- Grend slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja -  rekao je Đoković, pa se dotakao komentara Danila Medvedeva koji je usledio posle finala US opena i Novakove pobede:

- Hoću da pitam Novaka, šta još radiš ovde? Kada planiraš da malo usporiš? - pitao je tada Danil u šali, a Đokovića su u Rimu podsetili na tu izjavu.

- Nemam odgovor na to - rekao je uz osmeh Đoković i jasno stavio do znanja da nema nameru da se povuče.

- Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. Grend slem. Uvek su Grend slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam Grend slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioriteti - zaključio je Novak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike