Novak oko ruke ima žutu magiju! Napravljeno ih je samo 250, a cena je „prava sitnica“! (FOTO)

27.09.2023

16:55

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta već nekoliko godina ima saradnju sa švajcarskim brendom proizvođača satova

Novak oko ruke ima žutu magiju! Napravljeno ih je samo 250, a cena je „prava sitnica“! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Printscreen/Twitter/PTPA

Najbolji teniseri sveta jedan su od najvećih magneta za sponzorisanje raznih brendova u gotovo svakoj industriji… Sportska oprema je, naravno, neizostavni deo, proizvođači reketa, patika, garderobe… utrkuju se ko će privući najveće zvezde belog sporta, ali ništa manje interesantni nisu ni automobilskoj industriji, satovima pogotovo…

Verovatno ste već primetili Rodžera Federera, Rafu Nadala ili Novaka Đokovića kako odmah posle meča kače neki od skupocenih časovnika koje poseduju u svojoj kolekciji.

Nole već nekoliko godina ima saradnju sa švajcarskim brendom Hubolt, a poslednji model kojim se prvi reket planete pohvalio je zaista prava lepotica. Tokom intervjua za njegovu asocijaciju tenisera PTPA na Novakovoj ruci zasijao je žuti „Big Bang Unico Yellow Magic“, model koji je proizveden u svega 250 primeraka.

Ovaj prelepi sat ima kućište od 42 milimetra, okvir je izgrađen od žute keramike. Mehanizam može da se vidi kroz kućište, a kazaljke i brojke su takođe upečatljive i u žuto-crnoj boji.

Cena? „Prava sitnica“ - 28.300 dolara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike