Nole opleo po Zapadu: Da nisam iz Srbije dizali bi me u nebesa!

11.09.2023

11:41

0

Najbolji svih vremena smatra da bi ga ceo svet mnogo više cenio da ne dolazi iz naše zemlje

Nole opleo po Zapadu: Da nisam iz Srbije dizali bi me u nebesa!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Novak Đoković je posle osvajanja US opena, odnosno 24. grend slem titule u karijeri otvoreno pričao o svemu, a dotakao se i toga da li je GOAT, a on je to povezao i sa tim što dolazi iz Srbije.

- Nije na meni da pričam ko je najbolji teniser svih vremena. Da li jesam GOAT ili nisam, da li opšte treba pričati o tome. Jedno je sigurno da nisam iz Srbije, sigurno bi me ceo svet dizao u nebesa, mislim u sportskom smislu, pre svega to mislim na zapadni svet - poručio je Đoković i nastavio: 

- Ali, to je deo mog života, ponosan sam što sam iz Srbije, to me je kao čoveka ojačalo, dalo veru, nadu. Možda je sve ovo slađe, a na vama je da doneste neke zaključuke.  

Zaključci se već donose po svetu i gotovo da su mišljenja nepodeljena oko toga ko je zaslužio nezvanično priznanje "najveći svih vremena" ili "GOAT" titulu.

Čak je i španska "Marka", tradicionalno naklonjena zemljacima Rafi Naladu i nadolazećoj zvezdi Karlosu Alkarazu priznala da postoje svi uslovi za zaustavljanje debate oko toga ko je najbolji na svetu svih vremena, jer brojke jasno govore da je to Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike