Nole imao specijalnu najavu na Artur Ešu! Koko Gof uzela mikrofon i uzviknula: Svetski broj 1 posle US opena – Novak Đoković! (VIDEO)

05.09.2023

20:22

0

Autor: A. Š.

Amerikanka se plasirala u polufinale poslednjeg grend slema sezone na veoma ubedljiv način

Nole imao specijalnu najavu na Artur Ešu! Koko Gof uzela mikrofon i uzviknula: Svetski broj 1 posle US opena – Novak Đoković! (VIDEO)
Koko Gof - Copyright Profimedia

Američka teniserka Koko Gof plasirala se u polufinale US opena, pošto je za nešto više od sat vremena preslišala Jelenu Ostapenko – 6:0, 6:2.

Verovatno lakše nego što je i sama očekivala, miljenica domaće publike overila je mesto među najbolje četiri teniserke na poslednjem grend slemu sezone, a sjajno raspoloženje pokazala je i maestralnom najavom muškog četvrtfinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Tejlor Fric.

Noletov duel na programu je bio odmah posle njenog meča na stadionu „Artur Eš“, a iako igra protiv američkog tenisera, Koko je predvidela, ne samo današnju  pobedu, već i Srbinovo podizanje 24. grend slem trofeja u karijeri.

- Uzeću mikrofon za ovo… Sledeći je svetski broj 1 posle ovog turnira, 23 slema… Novak Đoković – uzviknula je Amerikanka i dobila ovacije punih tribina.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike