Noleta voli NFL legenda: Poruka američkog sportskog idola pokazuje veličinu srpskog šampiona (FOTO)

04.09.2023

09:01

0

Autor: D. P.

Velikani se lako prepoznaju

Noleta voli NFL legenda: Poruka američkog sportskog idola pokazuje veličinu srpskog šampiona (FOTO)
Aron Novak Kajri - Copyright AP/Mark Baker/Elise Amendola/Jeff Lewis

Jedan od najvećih došao da se pokloni najvećem!

Legendarni NFL kvoterbek Aron Rodžers na Instagramu ostavio objavu sa Novakovom slikom na "Artur Ešu" i porukom "Ispunjena želja da svedočim veličini Novaka Đokovića uživo"

Zanimljivo je da to nije bilo sve od Rodžersa, već da je precrtao reklamu sponzora grend slema u Njujorku "Moderne" koja proizvodi vakcine.

Rodžers je bio na stubu srama tokom covid-19 ere, jer je otkriveno da nije vakcinisan, iako je jednom prilikom na novinarsko pitanje o svom vakcininalnom statusu rekao "imunizovan sam". Kasnije je rekao da je alergičan na jedan sastojak koji se nalazi u vakcinama "Moderne" i "Džonson i Džonson".

- Sve vreme sam bio spreman za ovo pitanje i razmišljao sam o tome kako želim da odgovorim na njega - rekao je tada Rodžers o vakcinaciji i nastavio:

Instagram
Rodžers štiklirao završenu misiju

- I došao sam do zaključka da ću reći "Imunizovan sam". I ako postoji nastavak, onda pričajte o mom procesu. Ali, ja sam mislio da postoji mogućnost da kažem "imunizovan sam", možda oni razumeju šta to znači, možda ne.

Đoković je, na drugoj strani, dobio informaciju na konferenciji za novinare da je Rodžers prisustvovao njegovoj pobedi protiv Borne Goja iz Hrvatske:

Instagram, profimedia
Rodžers na "Artur Ešu"

- Nisam znao da je Aron Rodžers to rekao, stvarno mu hvala od srca što je tako iskomentarisao - rekao je Nole.

Rodžers ima 39 godina i jednu titulu šampiona NFL sa Grin Bej Pekersima (2011), a bio je i četiri puta proglašavan za MVP lige. Od ove sezone igraće sa Njujork Džetse posle 17 godina provedenih među Pekersima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike