Novak trenirao sa Rusom, pa ga poslali u svlačionicu! US open nije ni počeo, a obezbeđenje već intervenisalo!

28.08.2023

07:23

0

Autor: A. S.

Samo da krene borba za još jednu titulu

Novak trenirao sa Rusom, pa ga poslali u svlačionicu! US open nije ni počeo, a obezbeđenje već intervenisalo!
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Aaron Doster

Poslednjeg ponedeljka u avgustu počinje i četvrti grend slem u sezoni, US open, a Novak Đoković napada svoju 24. grend slem titulu.

Najbolji srpski teniser na teren će prvog dana, tačnije u noći između ponedeljka i utorka, u 2.30 po srednjeevropskom vremenu, a njegov rival na startu turnira u Njujorku biće Aleksandar Miler iz Francuske.

Pre tog duela, Novak je odradio i jedan sparing trening kako bi spreman dočekao okršaj sa Francuzom, a njegov partner na Artur Ešu bio je Rus Karen Hačanov.

Na glavnom terenu kompleksa u Njujorku bili su prisutni i navijači, pa je Đoković, sa kompletnim svojim timom, dobio i glasan aplauz dobrodošlice.

Ali, nakon treninga je došlo i do jedne neprijatne situacije, naime, obezbeđenje je moralo da interveniše na opšte iznenađenje prisutnih.

Po okončanju treninga, Novak se uputio ka tribini, gde su ga navijači sa nestrpljenjem očekivali, kako bi im udelio autogram i fotografisao se sa njima, ali ga je obezbeđenje poslalo u svlačionicu.

Kako je potom direktorka turnira objasnila, ovaj presedan se dogodio jer je Novak, po protokolu, morao na neki drugi dogašaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike