Đoković iznenadio izborom restorana na primorju: Pogledajte šta je Novak jeo za 16 evra?

03.08.2023

13:36

0

Autor: A. S.

Gde god da se pojavi, privlači najveću pažnju

Đoković iznenadio izborom restorana na primorju:  Pogledajte šta je Novak jeo za 16 evra?
Novak na odmoru - Copyright Instagram printscreen

Jedan od najboljh tenisera sveta svih vremena, Novak Đoković "uzeo" je nekoliko dana letnjeg odmora, koje sa porodicom provodi na Balkanu. U javnosti su dospele fotografije iz Dubrovnika, sa Žabljaka, informacije iz Tivta. Jasno je, gde god da se pojavi, Novak privlači najveću pažnju.

Ipak, sada je vreme da se posveti treninzima, kako bi spreman dočekao američku turneju i US open, čijim bi osvajanjem stigao do 24. grend slem titule, ali Novak ne žuri.

Svaki trenutak koristi kao sav normalan svet, pa je tako iznenadio zaposlene u jednom restoranu, u Portonovom, gde je svratio na večeru.

- Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji - rekao je jedan od zaposlenih, prenosi Blic, pa dodao:

- Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi... Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu.

Velika zvezda, a opet skroman i prizeman, "kao sav normalan svet".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike