Nole, Njujorčani te vole! Kakva dva bilborda sa Đokovićevim likom zovu ljubitelje tenisa na US Open 2023 (FOTO)

28.07.2023

13:38

0

Autor: D. P.

Ovo nešto znači

Nole, Njujorčani te vole! Kakva dva bilborda sa Đokovićevim likom zovu ljubitelje tenisa na US Open 2023 (FOTO)
Copyright Instagram printscreen

Bilo im malo jedan, pa su na toliki prostor postavili dva gigantska bilborda sa likom Novaka Đokovića!

Dugo nije bilo Novaka Đokovića na US openu i generalno u SAD, zbog odluke američke administracije da se strancima koji nisu primili vakcinu protiv covid-19 zabrani ulazak u zemlju.

Uzalud su bili svi pokušaji da se nekakvom pravnom vratolomijom izbegne primena te odluke u slučaju Đokovićevog dolaska na turnire u SAD tokom prošlog leta. Ništa od toga nije vredelo, pa ni pismo pojedinih senatora, koji su znali rešenje za problem i kako da se uđe u zemlju bez muke.

 

Uslovi su se ispunili u maju ove godine kada je prestala njena važnost tako da će Đoković sigurno zaigrati na US Openu, koji će se održati od 28. avgusta do 10. septembra.

Njujork se očigledno zaželeo Đokovića. Poslednji put su se videli 2021. godine na finalu protiv Danila Medvedeva, kada je ceo "Artur Eš" stadion stao na njegovu stranu.

Epiloga se nerado sećamo! Novak je izgubio glatko uprkos neviđenoj podršci navijača, što ga je tokom meča emotivno slomilo i nateralo na plač u trećem setu.

Đoković je tada ostao i bez trofeja i bez prilike da sebi obezbedi mesto u istoriji i kao osvajač sezonskog grend slema.

Pre Njujorka, te 2021. godine Nole je već imao osvojene Melburn, Rolan Garos i Vimbldon.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike