Novakovoj Jeleni srce slomljeno! Divna duša... (FOTO)

28.07.2023

11:39

0

Autor: A. S.

Đokovićeva supruga tužna zbog vesti iz Indije

Novakovoj Jeleni srce slomljeno! Divna duša... (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković trenutno odmara od tenisa i dane provodi u prirodi, na moru, sa porodicom, ali ga je zatekla i jedna loša vest.

Jedna od najpoznatijih njegovih navijačica, Padma Rajan je preminula, a tugu zbog njene smrti oseća i Novakova supruga, Jelena.

Jelena se oglasila na društvenim mrežama.

- Sećam se Padme vrlo dobro! Divna duša je bila. Kada me ljudi zagrle, obično vide koliko sam sitna. Ali se sećam, kad sam zagrlila nju, osetila sam koliko je nežna, lomljiva. Koliko ljubavi, i ljubaznosti sam osetila prilikom susreta - napisala je Jelena nakon smrti Padme koja je bila članica Nolefan Florida grupe i dodala:

 

 

- Moje saučešće porodici, njeno dvoje dece koju je veoma volela i o kojoj je brinula. Zaista sam tužna i slomljenog srca nakon saznanja o njenoj smrti. Svi smo voleli njen entuzijazam i strast i cenili smo njenu podršku tokom godina. Počivaj u miru.

Inače, Padma je bila jedna od pokretača peticije da se Novaku Đokoviću dozvoli ulaz u SAD kako bi 2022. igrao na US Openu.

 

 

- Apsolutno ne postoji razlog, u ovom stadijumu pandemiju, da se Đokoviću ne dozvoli nastup na US Openu 2022. godine. Vlada SAD-a i USTA (teniska federacija SAD) moraju da sarađuju i dozvole mu da se takmiče. Ako nevakcinisani teniseri iz Amerike mogu da igraju, Đokoviću, kao jednoj od legendi ovog sporta, mora biti dozvoljeno da igra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike