Novak iznenadio potezom: Presrećan je kupio taj stan, sada traži mir i sve prodaje!

23.07.2023

22:25

0

Autor: A. S.

Đoković je rešio da iskešira milione za novi prostor

Novak iznenadio potezom: Presrećan je kupio taj stan, sada traži mir i sve prodaje!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Novak Đoković trenutno odmara od tenisa i sa porodicom uživa u Dubrovniku, ali pre odlaska u Hrvatsku, posetio je i crnogorsko primorje.

Već godinama, Novak provodi sa porodicom odmor u okolini Herceg Novog, tako su i ovog leta, ali, došlo je i do jedne promene.

Naime, kako je danas pisao Kurir, Đoković je prodao nekretnitnu u Porto Montenegru u Tivtu, tačnije stan koji je kupio nakon venčanja sa Jelenom.

Reč je o nekretnini koju su i Nole i ostali članovi njegove porodice sve ređe posećivali.

- Ovde sad svi živi imaju nekretninu, nije to neki prestiž. Bio je pre osam godina, sad je to samo urbano naselje, što je Đokoviću počelo da smeta. Njemu treba mir. Ne sećam se kad sam ga ovde video poslednji put. Čak ni njegov brat ne dolazi, kao ni otac Srđan i majka Dijana. Svi su otišli u Portonovi. Tamo mu je usidrena i jahta za koju sam čuo da ju je kupio nakon što je prodao prethodnu - objavio je "Kurir".

A umesto u Tivtu, sada su letovali u naselju kod Kumbora sa suprugom i decom, tu je takođe bio i njegov brat Đorđe sa suprugom Saškom, a boravili su u vili od 15 miliona. 

- To naselje ima i stanove, kuće i vile. Stambene jedinice, prema podacima koji se mogu pronaći na internetu, kreću se od 400.000 do 10 miliona evra, a imaju i one koje su posebne i njihova cena je 15 miliona evra - navodi se.

I u ovoj vili nije dugo boravio, svega nekoliko dana, a nije poznato da li je reč o kupovini ili je zakupio nekretninu.

Bonus video

Instagram/dragovic6

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike