Venus Vilijams na trenutak zaledila Vimbldon! Klizanje, krik, pad i suze! (VIDEO)

03.07.2023

21:06

0

Autor: A. Š.

Legendarna američka teniserka dobila je specijalnu pozivnicu za londonski grend slem, koji je umalo završila na nesrećan način

Venus Vilijams na trenutak zaledila Vimbldon! Klizanje, krik, pad i suze! (VIDEO)
Venus Vilijams - Copyright Profimedia

Legendarna američka teniserka Venus Vilijams privodi kraju impresivnu karijeru. Nekada prva teniserka sveta na „staru slavu“ dobila je specijalnu pozivnicu za ovogodišnji Vimbldon, koji joj je umalo potpuno preseo.

Završila je Venus svoje učešće na trećem grend slemu sezone već u prvom kolu, ali ono što je posle svega najvažnije jeste što se to dogodilo osvojenim poenom Eline Svitoline, a ne predajom – koja je u jednom momentu visila nad glavom Amerikanke - 6:4, 6:3.

Igrao se tek treći gem na meču, Venus je izašla na mrežu i pred sobom imala jedan, na prvi pogled prilično lak potez, ali je u trenutku noga proklizala.

I to ona oko čijeg je kolena bio obavijen zavoj, kao pokazatelj da sa njim već postoji problem. Venus je ispustila bolan krik, pala na travu i u prvi mah sa suzama u očima čekala da joj neko pritrči u pomoć.

Srećom, ispostavilo se da razloga za strah nije bilo. Legendarna Amerikanka je nastavila meč, odigrala ga do kraja posle kojeg je prišla do mreže i pružila ruku protivnici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike