Novakova emotivna ispovest

18.06.2023

16:23

0

Autor: P.K.

Sedam dana posle ispisivanja istorije, najbolji svih vremena se oglasio...

Novakova emotivna ispovest
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Sedam dana nakon što je trijumfovao na 23. grend slem turniru i ispisao tenisku istoriju  osvajanjem trofeja Rolan Garosa, Novak Đoković podelio je emotivnu ispovest na društvenim mrežama.

Nole je izrazio zahvalnost svima koji su ga podržali, s posebnim naglaskom na svoju porodicu i navijače. Takođe, nije zaobišao ni komentare na svoj račun vezane za njegove karakteristike, insistirajući na tome da ne namerava da se odrekne tih osobina, već da ih prenese na buduće generacije.

Ovo je Novakova poruka koju je objavio tokom kratke pauze, s obzirom da će krajem naredne nedelje krenuti put Londona, gde će se pripremati za Vimbldon koji startuje 3. jula:

- Razmišljajući o čarobnoj 23. Grand Slam tituli pre 7 dana na Rolan Garosu, proveo sam najdivnije vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teško izvojevana bitka tokom nekoliko nedelja, ali pobeda je slađa kada znate da ste ostavili sve što je moguće na terenu. Zahvalan sam na svim podrškama, pre svega od #nolefam. Vi ste najbolji navijači kakve jedan sportista može poželeti. Hvala vam što ste uz mene kada nema mnogo onih koji bi bili. Znajte da to duboko cenim. Takođe se zahvaljujem svojoj porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju još više istorije u tenisu. Sam sam na terenu, ali nikada nisam sam na putu. Duboko vrednujem i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere. Neizmerno sam blagosloven što sam gde jesam i često pokušavam da se podsetim na put koji sam prešao. Početak u Srbiji  koja je uvek moj dom i gde mi je srce. Suočavanje s poteškoćama u skoro svakoj fazi mog života samo me je ojačalo. Biti autentičan, otvoren, iskren, velikodušan, hrabar danas je dragocena vrlina koja se osuđuje i kritikuje na svakom koraku. Ipak, s ovim vrednostima nastavljam da utirem put novim generacijama. I nastavljam putovanje koje mi je dalo toliko mnogo. Bog je veliki #zahvalan #blagosloven #istorija #tenis #putovanje #rolandgarros #autentičnost #vrednosti

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike