RAZLIKA JE OGROMNA: Zbog ovoga Nadal i Novak više NE MOGU da se porede!

13.06.2023

12:00

4

Autor: 24sedam

Saznajte sve o okršaju "El Fenomena" i krunisanog kralja šljake, Rafe Nadala i pridružite im se u nezaboravnom provodu!

RAZLIKA JE OGROMNA: Zbog ovoga Nadal i Novak više NE MOGU da se porede!
Rafael Nadal - Copyright Tanjug/AP

Malo je igrača u istoriji tenisa koji su bili toliko dominantni na jednoj podlozi, kao što je to Rafael Nadal na šljaci. U prilog tome govori 14. osvojenih Roland Garosa, turnira koji je našeg Novaka Đokovića lansirao u "tenisku besmrtnost".

Kada je o Rafi reč, nije mnogo poznato da je njegova prva ljubav zapravo bio fudbal! Španski teniser je odrastao na Majorci, a najveći uticaj na njega je izvršio jedan od stričeva koji je bio fudbaler Barselone.

U to vreme, Rafin najbolji fudbaler je bio Ronaldo Nazario De Lima, koji je u tom periodu igrao za Barsu.

Ono što Ronalda i Rafu spaja je ljubav prema pokeru! Poker im je doneo priliku da provedu malo vremena zajedno! 2014. godine održan je sudar dva šampiona, u kojem je kao pobednik izašao španski teniser!

Ako i vi želite da uživate u najpopularnijoj kartaškoj igri predlažemo vam da zaigrate Texas Hold'Em Poker, ekskluzivno u Meridianu! Zabavite se u obračunu sa najpopularnijim pokerašima širom sveta!

Međutim, poker nije jedina zabava koju vam Meridian pruža. Isprobajte slotove, live dealer igre, rulet, blekdžek, igrice ili kvizove! Preko 2.000 najpopularnihih igara na planetarnom nivou vam stoji na raspolaganju!

Ono što možete isprobati samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE jesu slotovi provajdera Expanse Studios! Igre sjajnog proizvođača poseduju i tri progresivna džekpota koja vas mogu učiniti MILIONEROM!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

Registrujte se u Meridianu i uživajte u najboljoj zabavi!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, kao i 1.000 DINARA za sport! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog!

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa na prvi depozit - dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike