Srđan Đoković zadužen za slavlja: Da li će Đoković morati da nazdravi 23 puta!

11.06.2023

19:53

0

Nole otkrio da će ovaj veliki istorijski uspeh proslaviti uz krugu svojih najbližih uz lepu muzilku i neku čašicu

Srđan Đoković zadužen za slavlja: Da li će Đoković morati da nazdravi 23 puta!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Barbara Šet, bivša teniserka i voditeljka na Eurosportu Novaka Đokovića je nazvala GOAT, a srpski teniser je na kulturan način odgovorio da može i dalje da ga zove Novakom.  

- Možete da me zovete Novak, volim ja svoje ime. Ali, dobro, lepo je i to drugo čuti, ovo danas je svakako kruna svega što sam dosad radio. Drugi grend slem turnir koji sam osvojio ove sezone... A i rekao sam to i ranije, u ovoj fazi karijere grend slem turniri su mi najvažniji. Ovo je istorijska 23. titula, a pritom je Rolan Garos uvek bio najteži za mene. Imao sam ovde mnogo neuspeha, ali i dva izuzetna uspeha do sada, pa i nisam baš znaš šta da očekujem - istakao je Nole za Eurosport.

Srpski teniser se osvrnuo i na komentar da danas igra bolje nego pre pet ili šest godina.

- Evo, vi kažite. Nije baš bio savršen scenario pred moj dolazak ovde, ali sam znao da moram da budem agresivan. Nemam više 26 nego 36 godine. Iako se ja trudim da ne razmišljam o godinama, telo odgovara drugačije i zato sam ja taj koji mora da nametne svoj ritam rivalu. Ja moram da budem agresor na terenu, da kontrolišem igru. Pritom, šljaka je potpuno drugačija podloga, na njoj morate mnogo toga da radite, da "mešate" i igru s osnovne linije, i dropšotove, možda servis-volej igru, pogotovo protiv onih koji su specijalisti na šljaci, kao što je Kasper Rud. Uspeo sam da odigram u ključnim momentima finala svoj najbolji tenis i to ću i poneti kao pouku s ovog duela.

Novinari Eurosporta našalili su se na račun Đokovića da sada mora da nazdravi sa 23 čašice.

- Moji vole da prave proslave, naročito moj otac. Nema sumnje da ćemo se večeras okupiti, slušati lepu muziku, nazdraviti i sigurno se dobro zabavljati - zaključio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike