Poznato je s kim će Novak trenirati u Melburnu tokom karantina

21.12.2020

14:40 >> 16:45

0

Autor: Milan Nastić

Đoković i Krajinović se raditi zajedno prve nedelje

Poznato je s kim će Novak trenirati u Melburnu tokom karantina
Copyright MN Press

Zbog specifičnih uslova na Australijan openu, teniseri neće moći normalno da treniraju, nego u karantinu tokom prve nedelje imaće samo jednog sparing partnera, dok će u drugoj mere malo da se popuste.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u prvoj sedmici Australijan opena treniraće sa Filipom Krajinovićem, a u drugoj sa Andrejem Rubljovom i Dominikom Timom.

Poznato je i ostali teniseri sa kim će da se pripremaju za prvi grend slemu u sezoni. Sparingovaće Nadal i Siner, Švarcman i Vavrinka, Edmund i Kačanov, kao i Gofin i Dimitrov.

Inače, Nole i Fića već duže vreme rade zajedno u Beogradu, tako da će u Melburnu nastaviti tamo gde su stali ovde na akademiji najboljeg tenisera na svetu.

Pročitajte još

U prestonici Srbije jedno vreme boravio je i Vašek Pospišl, kanadski teniser koji je bio oduševljen uslovima u Novakovom trening centru.

– Kada sam dobio poziv da treniram u Beogradu na akademiji zajedno sa Đokovićem i ostalim igračima, znao sam da će pripreme proteći na najvišem nivou, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da mogu da steknem toliko iskustva i da će imati toliki uticaj na moj napredak u igri. Oduševilo me gostoprinstvo, pažnja za svaki detalj, i što je bilo toliko pozitivne energije u celom kampu. Ovo je za mene najbolje iskustvo u karijeri što se tiče treninga. Veliko hvala Novaku, i svim ljudima koji su bili uključeni u ovaj projekat. Nema sumnje da ću se ponovo vratiti – kazao je Pospišl.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike