Odrastao uz Novaka, sada igra protiv njega! To je privilegija!

17.04.2023

19:52

0

Autor: 24sedam

Van Aše je napravio iznenađenje i eliminisao Vavrinku

Odrastao uz Novaka, sada igra protiv njega! To je privilegija!
Copyright Tanjug/AP

Francuski teniser Luka van Aše izjavio je na konferenciji za medije, posle pobede u meču sa Stenom Vavrinkom, da se oseća neverovatno.

Mladi Francuz napravio je veliko iznenađenje kada je savladao iskusnog Vavrinkiu sa 2:1 u setovima - (1:6, 7:6, 6:4) i u drugom kolu igraće protiv Novaka Đokovića.

- Osećam se neverovatno posle pobede protiv Vavrinke. Radi se o iskusnom igraču, iza sebe ima mnogo mečeva i titula. Srećan sam što sam uspeo da dobijem ovaj jako dug meč. On je bio sjajan u prvom setu, ali imao sam osećaj da mogu da dođem do preokreta. Bio sam fokusiran, u druga dva seta. U svakom slučaju bila je privilegija igrati protiv Vavrinke - kazao je van Aše.

- Novak je veliki šampion, ne samo u tenisu, već u sportu uopšte. Biće to sjajan meč, znam da ću morati da dam sve od sebe da bih ga pobedio. Odrastao sam uz Novakove mečeve. Privilegija je igrati protiv njega - istakao je van Aše.

Osvnuo se Francuz i na organizaciju turnira.

- Poznajem sve ovde jako dobro, igrao sam na čelendžeru prošle godine.Sve je lepo sređeno osećam se dobro u Banjaluci - zaključio je van Aše.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike