Bio veliki talenat, čak i 10. na svetu: Onda se odao alkoholu, pa imao problema sa depresijom!

26.03.2023

16:49

0

Francuski teniser otkrio kroz kakvu golgotu je prolazio tokom karijere

Bio veliki talenat, čak i 10. na svetu: Onda se odao alkoholu, pa imao problema sa depresijom!
Luka Puj - Copyright Profimedia

Bio jedan od najvećih teniskih talenata na svetu, čak je bio i 10. na ATP listi, a onda se odao alkoholu, da bi zatim krenule i depresije.

U pitanju je francuski igrač Luka Puj, koji je otkrio šta mu se sve dešavalo kroz karijeru, i kroz koje muke je prolazio.

- Prolazio sam kroz izutetno težak period u životu. Počeo sam da pijem, nakon čega su krenule depresije. Toliko mu je bilo teško, da noćima nisam spavao. Baš sam se mučio, čak ni mom treneru Feliksu Mentiljiu nisam ništa hteo da govorim. Vadio sam se na alergije, prehlade, a glavni problem je bila moja depresija. Na treninge sam dolazio umoran, iscpljen, nije mi bilo ni do čega. Zatvarao sam se u sebe, i nisam hteo ni sa kim da komuniciram - otkrio je Puj.

Francuski teniser je nakon tog stanja odlučio da potraži stručnu pomoć i završio je u bolnici.

- Proveo sam dve nedelje u bolnici u Nicu. Da nisam to uradio završio bi u nekoj ludnici. Bio sam okružen teško bolesnim ljudima, koji su umirali pored mene, loše sam se osećao, ali to je u tom trenutku bilo jedino rešenje. A, sve je krenulo od jedne povrede rebra - zaključio je Puj.  

Trenutno je 459 na ATP listi, i polako se vraća tenisu, a kako sam kaže cilj mu je da da se domogne Olimpijskih igara u Parizu sledeće godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike