Ala je isprozivao Ameriku zbog Novaka: Ponašaju se kao deca!

16.03.2023

09:18

0

Četvrti igrač sveta smatra da je apsurdno da Đokovića nema u Indijan Veslu i Majamiju

Ala je isprozivao Ameriku zbog Novaka: Ponašaju se kao deca!
Novak Đoković - Copyright Profimedia/Nicolas Briquet/Bestimage

I dalje se komentariše odsustvo Novaka Đokovića sa Mastersa u Indijan Velsu, koji ulazi u završnicu, kao i u Majamiju na kojem takođe neće učestvovati.

Noletom se bavio i četvrti igrač sveta Kasper Rud, napominjući  da je veliki gubitak za turnire kad na njima nema najboljeg na svetu. 

- Ne bih previše želeo da se bavim stvarima koji nisu vezani za tenis. Ali moje mišljenje da ovim samo gubi naš sport. Da budem iskren, glupo je što na američkoj turneji nema Novaka. Samo se pitam kakva je Đoković opasnost za Ameriku u ovom trenutku, da li je vakcinisan ili nije. Ko vas to danas pita, niko. A, još gore je što će ovaj zakon da se promeni za nekoliko nedelja. Malo detinjasto ponašenje Amerike - istakao je Rud.  

Norveški teniser je siguran da je Đoković uradio sve što je u njegovoj moći da bi učestvovao u Indijan Velsu i Majamiju.

- Na kraju, svi moramo da poštujemo zakone koje je propisuje Amerika. Ali, isto tako sam siguran da je Novak uradio sve što je do njega kako bi učestvovao na ova dva Mastersa - zaključio je Kasper Rud. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike