Novaka u Banjaluci čeka teniska lepotica! Ovako će izgledati centar koji će biti domaćin istorijskog turnira u Republici Srpskoj! (VIDEO)

24.02.2023

15:56

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta ovde će odigrati jedan od pripremnih turnira za Rolan Garos

Novaka u Banjaluci čeka teniska lepotica! Ovako će izgledati centar koji će biti domaćin istorijskog turnira u Republici Srpskoj! (VIDEO)
Teniski teren u Banjaluci - Copyright Printscreen/Twitter/@Stanivukovic_D

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je mini odmor posle osvajanja 10. Australijan opena i u Beogradu počeo pripreme za nastavak sezone. Dok čeka konačnu odluku američkih vlasti oko dobijanja dozvole da učestvovanje na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, srpski as se priprema za turnir u Dubaiju, te početak sezone na šljaci.

U sklopu priprema za centralni deo sezone na „crvenoj zemlji“ Rolan Garos, Nole će sigurno igrati u Monte Karlu i Banjaluci, koja je ove sezone „priskočila“ u pomoć Đokovićima s obzirom da se teniski centar „Novak“ renovira kako bi u budućnosti mogao da dobije organizaciju ATP turnira iz serije 500.

A Republika Srpska se sa svoje strane potrudila da na maksimalan način isprati celu priču. Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković objavio je kako će izgledati teniski kompleks koji će od 16. do 23. aprila biti domaćin, istorijskog, prvog ATP turnira koji će se igrati na prostoru BiH.

- Najveći sportski spektakl u RS-u odigraće se u dvorani površine 9.000 kvadratnih metara i sa više od 5.000 sedećih mesta, prilagođenoj svim sportovima kao i dodatnim zatvorenim prostorom i sadržajima koji će biti na raspolaganju rekreativcima i profesionalnim sportistima - napisao je Stanivuković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike