Ma, ljudi, Novak je bez premca - on je GOAT: Vavrinka zna ko je najbolji!

23.02.2023

11:27

1

Švajcarski teniser smatra da je Srbin ispred Nadala i Federera

Ma, ljudi, Novak je bez premca - on je GOAT: Vavrinka zna ko je najbolji!
stan vavrinka - Copyright Profimedia

Čuveni teniser Stan Vavrinka izneo je svoje mišljenje o tome ko je najbolji igrač svih vremena.

Švajcarac je napravio poređenje između trojice velikana ovog sporta, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, napominjući da svako ima svoje kvalitete. 

- Oni su razičite ličnosti i igrači. Ako pričamo samo o igri, za mene je Rodžer Federer sinonim za talenat, lakoću, dodir. Rafael Nadal je snaga, moć, a Novak Đoković pomalo savršen - poručio je Vavrinka i dodao:

- Istina je da kad igrate protiv Rafe u finalu Rolan Garosa, to je jedan od najtežih izazova u odnosu na ono što sam mogao da iskusim u karijeri. Novak je najbolji igrač trenutno i to je dokazao po tome šta je sve uradio tokom 20 godina.

Ipak, Švajcarac je istakao da je Nole najbliži tome da bude GOAT, jer i dalje igra najbolji tenis i još ne namerava da završi karijeru.

- Ako se gledaju pobede i rezultati, tu je Novak bez premca. Mislim da će po tim parametrima on biti ispred Rodžera i Federera. Pritom, njegova karijera i dalje pokazuje da mu niko i od mlađe generacije ne može ništa. To je činjenica - zaključio je Švajcarac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike