Više od tri sata borbe, psovke i izlazak sa terena u invalidskim kolicima

30.09.2020

13:59 >> 15:21

0

Autor: D. B.

Ponekada teniserke i nisu baš dame

Više od tri sata borbe, psovke i izlazak sa terena u invalidskim kolicima
Copyright Printscreen/Eurosport

Tri sata i deset minuta trajala je borba Kiki Bertans i Sare Erani na Rolan Garosu. Tokom tih 190 minuta igre viđeno je 24 brejkova, uključujući i deset uzastopnih gemova u kojima su teniserke jedna drugoj oduzimale servis. Bertans je spasila i tri meč lopte u trećem setu. I na kraju je pobedila sa 7:6, 3:6, 9:7.

Tokom, a i posle meča viđeno je svašta. U jednom momentu Holanđanka, inače peti nosilac na turniru morala je da zatraži pomoć lekara zbog grčeva, što se nikako nije dopalo Italijanki. Besnela je Erani, koja je inače do ovog meča imala pet uzastopnih pobeda nad rivalkom, ukazivala je da Bertans folira bolove.

Na kraju meča nije želela da se pozdravi sa protivnicom, ali je pokazala šta je italijanski temperament. Umesto da se čuju čestitke, stadionom je odjekivalo glasno „vafankulo“. Ko zna italijanski jezik zna i šta to znači.

Bes Italijanke zbog poraza bio je toliki da joj ni u jednom trenutku nije smetalo što psuje protivnicu koja se bukvalno srušila od bolova posle poslednjeg poena. A da Bertans nije sve isfolirala svedoči i činjenica da je stadion napustila u invalidskim kolicima u suzama i očigledno ogromnim bolovima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike