Beker: Noletu počinje najteži period u karijeri

31.01.2023

07:41

0

Autor: D. P.

Nemac veruje da Novaku Đokoviću posle osvajanja Melburna i 22 grend slema ostaje najteži posao do ostvarenja sna da bude najbolji igrač ikada

Beker: Noletu počinje najteži period u karijeri
Đoković i Beker - Copyright MN Press

Bivši trener Novaka Đokovića, nemačka teniska legenda Boris Beker rekao je da onaj momenat kada njegov bivši igrač ulazi u svoju ložu posle osvajanja Melburna i grli majku i brata Marka, da taj momenat ostaje za nezaborav.

Beker veruje da je Đoković došao do linije kada sve u njegovoj karijeri postaje drugačije od dosadašnjeg:

- Moram da izaberem Novaka Đokovića, njegovu 10. pobedu na Australijan openu i ukupno 22. veliki meč - rekao je Beker za Eurosport.

- Onog trenutka kada je pogodio meč loptu i kasnije skočio u svoju ložu, bio je trenutak kada ste videli samo njegovog brata i njegovu majku i njega izgubljenog u emocijama. Momenat kada počinje da plače, to je nešto što se nikada neće zaboraviti.

- Novak ima 35 godina i zna da sa 40 ne može da podnese ovakav teret. Mislim da će to biti paklena vožnja posle Australijan opena. Biće to potpuno drugačiji teret u Parizu i Vimbldonu. Uspeh je njegov životni san, on želi da postane najuspešniji igrač u istoriji. Još kao dete je govorio: "Biću najbolji“. I bio je u pravu. A sada je došao do granice.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike