THE GOAT Na Kuli Beograd osvanula čestitka najboljem teniseru sveta! "Nole, čitava Srbija stoji iza tebe!" (VIDEO)

29.01.2023

19:07

0

Noletov lik sa upečatljivim pobedničkim usklikom večeras je ponosito obasjavao nebo iznad Save

THE GOAT Na Kuli Beograd osvanula čestitka najboljem teniseru sveta! "Nole, čitava Srbija stoji iza tebe!" (VIDEO)
Kula Beograd - Copyright Printscreen/Instagram/belgradewaterfront

Čestitka najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću, osvajaču rekordne 10. titule na Australijan openu i vlasniku čak 22 grend slem trofeja, stigla je i sa Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu. 

Noletov lik sa upečatljivim pobedničkim usklikom večeras je ponosito obasjavao nebo iznad Save, saopštio je Belgrade Waterfront.

- Trka za najboljeg tenisera svih vremena polako ulazi u uzbudljivu završnicu. Ako je suditi po nezapamćenoj dominaciji koju godinama unazad prikazuje na svim podlogama teniskih terena, na celoj planeti, čovek čije uspehe s ponosom često egzalitrano slavimo na kraju će biti taj pored čijeg će imena u svim teniskim almanasima jednom zauvek, zvanično, stajati ono čuveno THE GOAT - navodi se u saopštenju. 

Naredna prilika da Kula Beograd, novi simbol srpske prestonice, ponovo zablješti u Novakovu čast dolazi u junu, na Rolan Garosu, dodaju iz Belgrade Waterfronta i poručuju: 

-Nole, šampione, čitava Srbija zdušno stoji iza tebe! Koračaj hrabro i nezaustavljivo zvezdanom stazom ka teniskom Olimpu i nastavi da ispisuješ najlepše stranice istorije "belog sporta". Vreme je za sportsku besmrtnost, idemo u Pariz po taj Kup musketara!''.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike