Dolgopolov ponovo udara po Srbima! Posle Noleta i Srđana, Ukrajinac napao Đokovićeve navijače na AO!

28.01.2023

16:47

1

Autor: A. Š.

Teniser koji je pauzirao karijeru nastavlja da diže tenziju oko Novaka pred finale prvog grend slema sezone

Dolgopolov ponovo udara po Srbima! Posle Noleta i Srđana, Ukrajinac napao Đokovićeve navijače na AO!
Navijači Novaka Đokovića - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je nadomak 10. trofeja na Australijan openu. Noleta još samo jedna pobeda deli od poravnanja sa Rafaelom Nadalom na listi najtrofejnijih grend slem igrača svih vremena, ali u predvečerje finala protiv Stefanosa Cicipasa srpski as ne može da se fokusira samo na teren.

Đokovićevi kritičari pod lupom prate svaki Novakov korak u Melburnu, a pošto kod, po mišljenju mnogih, najboljeg tenisera svih vremena nisu mogli da pronađu slamku za koju bi se uhvatili svoj opus su proširili i na članove Noletove porodice.

Tako su posle Novakovog trijumfa u četvrtfinalu Australijan opena napali njegovog oca Srđana da podržava rusku vojnu intervenciju u Ukrajini zbog toga što se posle duela slikao sa Novakovim navijačima koji su bili okićeni ruskim zastavama i odećom na kojoj je dominiralo slovo „Z“.

Zbog toga je Srđan odlučio da Novaka ne bodri sa tribina „Rod Lejver“ arene u polufinalnom meču kako bi maksimalno rasteretio Noleta, koji se zbog tog poteza svog oca našao na udaru Aleksandra Dolgopolova.

Ukrajinski teniser, koji je pauzirao karijeru kako bi se kao dobrovoljac uključio u vojne operacije armije svoje zemlje, nije bio zadovoljan ni kada je Novak objasnio da je Srđan iskorišćen, već je svoje napade preko društvenih mreža proširio i na Đokovićeve navijače na Australijan openu.

- Voleo bih da je to istina. Ako je to tačno, bilo bi logično da zamole svoje navijače da prestanu da nose odeću sa slovom Z, Putinovim licem i ruske zastave na njegovim mečevima, jer su to najčistiji znaci ratne podrške. Nažalost, mi ne čujemo te reči – napisao je na „Tviter“ profilu Dolgopolov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike