Velika frka zbog Novaka na Australijan openu! Navijači pitaju ko je unajmio provokatore! (FOTO)

20.01.2023

16:46

0

Autor: G. F.

Pijana četvorka koja je izbačena sa meča Đoković - Kuako nije slučajno nervirala našeg asa

Velika frka zbog Novaka na Australijan openu! Navijači pitaju ko je unajmio provokatore! (FOTO)
Ko je čovek sa akreditacijom? - Copyright printscreen/twitter/C Kristjandottir

Veliki skandal na Australijan openu! Otkrivaju se neke degutantne stvari posle meča Đoković - Kuako u 2. kolu Melburna!

Pobedio je naš najbolji teniser Francuza, čak i samoga sebe zbog povrede koja ga muči, a imao je protivnike i na tribinama.

Četvorica, pretpostavlja se pijanih, navijača neprestano je provocirala Novaka, a sve je otišlo toliko daleko da je morao do sudije da zatraži pomoć i izbacivanje nekulturnih osoba sa tribina.

I došlo je do izbacivanja, a Đokovićevi navijači primetili su detalj oko kog se diže velika prašina i koji prerasta u skandal velikih razmera. Moguće je da su provokatori bili unajmljeni da izbace Noleta iz takta!

Sporan detalj dogodio se kada je obezbeđenje objasnilo problematičnoj četvorici da moraju da napuste tribine. Tada im je prišao čovek sa akreditacijom oko vrata i pružio ruku (da ne kažemo čestitao) jednom od njih.

 

 

- Slika vredu hiljadu reči, vidi se čovek sa akreditacijom koji se pozdravlja sa jednim od četvorice provokatora. Ko je on? Ima akreditaciju. Zašto im čestita za takvo ponašanje, da li su ovo unajmljeni huligani kao na Rolan Garosu - pitanja su Đokovićevih navijača.

Organizatori se zasad ne oglašavaju, ali će biti zanimljivo saznati ko je čovek sa akreditacijom oko vrata, pa od njega čuti zbog čega je bio toliko srdačan sa proteranim osobama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike