Kul je igrati sa Đokovićem, ali ne prija biti ovako potučen! Amerikanac brutalno iskren posle poraza u polufinalu!

27.01.2023

12:34

0

Autor: G. F.

Tomi Pol priznao da nije uspeo da sprovede u delo ništa od planiranog

Kul je igrati sa Đokovićem, ali ne prija biti ovako potučen! Amerikanac brutalno iskren posle poraza u polufinalu!
Tomi Pol - Copyright Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Znao je američki teniser Tomi Pol ko ga i šta ga čeka u polufinalu Australijan opena, ali je sve drugačije kada moć Novaka Đokovića osetiš na svojoj koži.

A osetio ju je Pol u najvećem delu meča. Sve osim 20-ak minuta u prvom setu bila je demonstracija sile srpskog tenisera.

- Osećao sam da je meč išao vrlo brzo od početka, riternirao je vrlo dobro. Pogađao je duboko. Nije mi dozvolio da sprovedem bilo koji plan - rekao je Pol, pa iskreno priznao:

- Izaći na teren bilo je kul, ali uopšte nije prijalo biti ovako potučen. Bilo je sjajno videti nivo na kojem sam i videti kako da ja budem taj koji pobeđuje. Bilo je to dobro iskustvo. Nije mi dozvolio da izvršim nijedan plan koji sam imao!

Na kraju krajeva nije Novak Đoković slučajno u 10. finalu Australijan opena.

- Mnogo igrača ima veliko poštovanje prema njegovoj igri. Definitivno je neverovatan igrač, posebno ovde u Australiji. Niko ne želi da ga vidi u svom delu žreba. Ali, ovo je polufinale Slema, ne možeš da igraš protiv lošeg igrača. Igrati protiv njega ovde je bilo kul iskustvo. Znao sam da će da igra vrlo dobro. Želeo sam da igram bolje danas. Naterao me je da igram loše. Sjajan igrač.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike