Cicipas provocirao navijače na Rod Lejver areni: Moja Grčka je uspela! (VIDEO)

27.01.2023

08:54

0

Autor: A. S.

Samo jedna rečenica bila je dovoljna

Cicipas provocirao navijače na Rod Lejver areni: Moja Grčka je uspela! (VIDEO)
Stefanos Cicipas - Copyright Tanjug/AP Photo/Dita Alangkara

Grk Stefanos Cicipas je prvi finalista Australijan opena, a nakon trijumfa nad Karenom Hačanovim, čeka na boljeg iz duela Novak Đoković - Tomi Pol.

Srpski teniser je upravo na terenu i ukoliko bude slavio, igraće sa Cicipasom kome je ovo drugo gren slem finale, nakon Rolan Garosa 2021. godine, kada je poražen upravo od Đokovića sa 3:2.

Nakon plasmana u finale, Grk se setio kada je gledao svog idola.

- Bio sam klinac kada sam gledao finale Markosa Bagdatisa, nadao sam se da ću to nekada i ja moći. Zbog toga sam srećan! On mi je u srcu, smatram ga mojim idolom iz detinjstva i drago mi je da sam uspeo - rekao je Stefanos Cicipas, a potom dodao:

 

 

- Ove godine sam uspeo. Počastvovan što sam mogu da igram tenis na ovom nivou, mislim da sam odradio dobar posao i danas. Australijanci imaju veliki broj dobrih tenisera koji nisu došli do završnice, ali moja mala zemlja - Grčka, uspela je da stvori igrača koji je došao do samog kraja - kazao je Grk i izazvao rekaciju velikog broja navijača na Rod Lejver Areni.

Cicipas bi osvajanjem titule bio u prilici i da se dokopa prvog mesta na ATP listi.

- Sviđa mi se broj jedan. Sada sve zavisi od mene, singl je, to je ono što sam uvek želeo. Da igram velika finala, da se borim za svoje snove. Želim da se borim za prvu poziciju, drago mi je što ću baš ovde dobiti tu šansu. Idemoooo - uzviknuo je Grk.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike