Ovaj čovek je neuništiv: Nole počistio i Rubljova - plasirao se u polufinale Australijan opena! (GALERIJA)

25.01.2023

10:51

0

Srpski teniser pobedio Rubljova sa 3:0 i tako se plasirao u polufinale AO

Ovaj čovek je neuništiv: Nole počistio i Rubljova - plasirao se u polufinale Australijan opena! (GALERIJA)
Novak Đoković - Copyright AP/Ng Han Guan

Novak Đoković je u polufinalu Australijan opena.

Nole je demolirao Andreja Rubljova sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) i tako pokazao još jednom svoju dominaciju u dosadašnjem delu grend slema u Melburnu.

Za plasman u finale igraće protiv Tomija Pola i nema dileme da je veliki favorit i u tom okršaju.

Đoković je tako stigao do 26 trijumfa zaredom u Melburnu, i uvek kad se plasirao među četiri najbolja na AO, išao je i do samog kraja.

Nadamo se da će tako biti i ovaj put, a tu nadu nam uliva i sama igra Novaka, koji je toliko dominantan da bi sve sem pobede bilo veliko iznenađenje.

Što još više ohrabruje da se povrede više i ne spominje, što dovoljno govori da je to sada iza Noleta i imaće maksimalan fokus kako bi stigao do desete titule u Melburnu. 

Što se tiče ovog meča, srpski teniser je toliko bio dominantan, igrao fantastičan tenis, pun je samopouzdanja i svi želimo da nastavi u ovom ritmu, pa da se na kraju svi slavimo novi trofej Đokovića. 

Rubljov nije imao ni promil šanse da nešto uradi, Nole je tokom čitavog meča kontolisao igru i na kraju zasluženo stigao do novog trijumfa u Melburnu.

 

 

6:3 - KRAJ!!! Dominantni Đoković.

5:3 - Još jedan korak do polufinala Melburna. 

4:3 - Rubljov ne dozvoljava Novaku da ode na dva brejka, ali ni to nije bitno. Samo da Đoković bude siguran na svom servisu i eto pobede.

 

 

4:2 - Đoković nastavlja da dominira na svom servisu. Još dva gema do novog finala u Melburn parku.

3:2 - Rubljov se ne predaje, osvaja svoj gem i nada se da može da stigne do brejka i tako pokuša da se vrati u meč. Nadamo se da se do toge neće doći. Idemo Srbine!

3:1 - Kao što smo rekli, Novak siguran na svom gemu, sve ide po planu. Deli ga još tri gema do plasmana u polufinale Australijan opena.

 

 

2:1 - Mogao je Nole do još jednog brejka, ali Rubljov je ipak uspeo da ostane u igri. Najvažnije je da Đokovič osvaja svoje gemove.

2:0 - Đoković je potvrdio brejk. Igra na najvišem nivou, protivnik nema nikakve šanse protiv ovakvog Srbina.

 

 

1:0 - Idemo Novače, brejk odmah i na startu trećeg seta pravi brejk. Ovo stvarno niko nije očekivao, odličan tenis prikazuje danas. Rubljov ne zna gde se nalazi.

Kreće treći set:

 

 

6:2 - To majstore, Novak dominantno osvaja i drugi set. Sve je bliži polufinalu Australijan opena. Sjajan tenis prikazuje Đoković, Rubljov ne zna šta ga je snašlo.

5:2 - Rus totalno frustriran. Sad je sve lakše, idemo Nole po drugi set, a onda si sve bliži i polufinalu Australijan opena.

 

 

4:2 - Jako težak gem ali najvažnije da je Đoković potvrdio gem. Sve je bliži osvajanju drugog seta.  

3:2 - Kao što smo najavili, vreme je za brejk i Novak nas je poslušao. U petom gemu oduzima servis Rubljovu, sada je vreme da se potvrdi brejk.

 

 

2:2 - Đoković bez izgubljenog poena osvaja svoj gem i svi sa nestrpljenjem očekujemo da stigne i do brejka u drugom setu.

1:2 - Imao je Nole neku priliku da napravi gem, ali servisi su ovaj put spaili Rusa. Đokoviću dosta odmaže i vetar koji mu duva u leđa.

1:1 - U ovom gemu je Nole pokazao da ga odlično služi i drugi servis, što počinje da izluđuje Rubljova. Sve za sada ide po planu.

0:1 - Rus je očigledno brzo zaboravio prvi set, odlično je krenuo drugi i bez većih problema osvojio gem na svoj servis.

Počinje drugi meč:

 

 

6:1 - Kakav set za Novaka. Bez većih problema osvaja oavj deo meč i još jednom pokazao da je trenutno u fantastičnoj formi. Samo tako nastavi Srbine.

 

 

5:1 - Novak melje i već ima dva brejka prednosti. Bravo Srbine!!!!

4:1 - Đoković je potvrdio brejk. Sve je bliži osvajanju prvog seta. Taktički za sada Nole igra fantastično.

3:1 - BREJK!!! Nije moglo bolje. Novak stiže do brejka u četvrtom gemu. Sve ide po planu za srpskog igrača.

 

 

2:1 - Dobro je da Novak osvaja svoje gemove. Čini se da Đoković malo teže diže, odmah je reagovao Amanović, koji je mu daje tečnost, kao i u meču sa De Minorom.

1:1 - Imao je Nole brejk loptu, ali Rubljov se izvukao. Ali dobro je što je Đoković osetio Rusa i kad servira.

1:0 - Dobro je Novače. Nole osvojio prvi gem na svom servisu. Još se zagrevaju.

Kreće meč:

- Nole odlučio da prvi servira.

 

 

- Đoković dobio ovacije celog Rod Lejver arene. Krenulo zagrevanje, još neki minut i startuje četvrtfinale. 

- Nole odradio zagrevanje pred meč sa Rubljovim. Malo je zabrinula medicinska pomoć njogovog fizija Miljana Amanovića, koji je morao da masira podlakticu najboljem teniseru na svetu. Imal li kraja agonijama.

 

 

Blog uživo:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike