Krivi mu mediji: Oglasio se De Minor posle debakla u duelu sa Đokovićem

24.01.2023

07:29

0

Autor: D. P.

Australijanac okrivio medije da izvrću stvari kako bi dobili naslove

Krivi mu mediji: Oglasio se De Minor posle debakla u duelu sa Đokovićem
Copyright Tanjug/AP Photo/Dita Alangkara

- Mrzim kako mediji uvek stvaraju kontroverzu i izvlače stvari iz konteksta da bi se dobio naslov. Juče sam bio nadigran i deklasiran. Šta mislite da se jednom fokusiramo na tenis? Vratiću se na teren i biću bolji, možete računati na to. Hvala Australiji - napisao je Aleks De Minor na Tviteru, u noći između ponedeljka i utorka.

Razlog za ovakvo obraćanje De Minora bili su tekstovi u australijskim medijima koji su potencirali njegov kontroverzan odnos sa Đokovićem koji je počeo prošle godine dok je trajala drama Srbina u Melburnu.

Tada je De Minor poželeo da se sve završi tako što će teniser koji nije poštovao pravila zemlje domaćina napustiti istu, da bi posle njihovog jučerašnjeg meča dao još materijala da se misli kako njihov odnos nije baš kolegijalan. 

De Minor je, naime, posumnjao u postojanje povrede zadnje lože.

- Ne znam, recite mi da li vi mislite da je povređen. Ja sam, naravno, s druge strane mreže stekao utisak da se savršeno kretao. Već dva puta pričamo o njegovoj levoj nozi. Ili ja nisam tako dobar teniser, ili je on savršen nakon svega što smo videli danas - izjavio je De Minor posle poraza od Đokovića sa 2:6, 1:6, 2:6.

 

 

Đoković, naravno, nije odgovorio De Minoru na njegovu sumnju u povredu, već je sve one koji ga smatraju simulantom stavio u jednu izjavu. Takođe, osvrnuo se i na De Mnirove komentare od prošle godine:

- Nemam nikakav odnos sa njim. Poštujem ga kao rivala, partnera, kao što poštujem svakoga. Ali nemam nikakvu ekstra komunikaciju sa njim. Prošle sezone je pokazao šta misli o meni.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike