Luda glava svetskog tenisa ponovo šokirala sve! Kirjos bi mogao u penziju već krajem meseca!

14.01.2023

11:51

0

Autor: G. F.

Samo jedna stvar stoji između Australijanca i kraja karijere

Luda glava svetskog tenisa ponovo šokirala sve! Kirjos bi mogao u penziju već krajem meseca!
Nik Kirjos - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Bez dileme je jedna od najluđih glava svetskog tenisa. Sada ga "mrzite iz dna duše" u sledeće momentu ga volite kao rod najrođeniji... To je Nik Kirjos.

To je čovek bez koga, moramo biti realni, svetski tenis ne bi imao tu jednu posebnu vrstu zabave. Bilo na terenu, bilo van njega.

E taj Nik Kirjos mogao bi već krajem januara da završi karijeru! "Luda glava" ponovo je šokirala svojom izjavom nakon egzibicionog meča sa Novakom Đokovićem.

- 100 odsto bih se penzionisao ako bih osvojio Grend slem! Mnogo je treninga, mnogo rada. Ja samo želim da jedem i pijem šta želim. Težak je život tenisera! Pokušaću to da uradim ove godine i nadam se da ću uspeti, ali će biti teško - ispalio je Kirjos najavu povlačenja.

Trenutno 21. teniser sveta u karijeri je osvojio 7 turnira, a najbliže tituli na Grend slem turnirima bio je prošle godine kada je u finalu izgubio od Novaka Đokovića. Ima i 4 titule u dublu od čega je jedna sa prošlogodišnjeg Australijan opena.

Nju očigledno ne računa kao uslov za penzionisanje. Hoće onu u singlu do koje bi mogao da dođe za tačno 15 dana ukoliko uspe da trijumfalno završi jedan od četiri najveća turnira, onaj u Melburnu koji počinje u ponedeljak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike