Još jedan glas u korist Đokovića! I Kirjos kaže "moramo da imamo Novaka u Melburnu"!

28.10.2022

11:10

0

Autor: 24sedam

Još se čeka odluka vlasti Australije

Još jedan glas u korist Đokovića! I Kirjos kaže "moramo da imamo Novaka u Melburnu"!
Nik Kirjos i Novak Đoković posle finala Vimbldona - Copyright Profimedia/Juergen Hasenkopf/Alamy Live News

Australijski teniser Nik Kirjos želi da vidi Novaka Ðokovića u Australiji i da je najbolji srpski teniser jedan od razloga zbog kojih igra tenis.

- Nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Videli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka - izjavio je Kirjos, a preneo Herald San.

Novak Ðoković je deportovan iz Australije početkom godine, ali Kirjos veruje u drugačiji scenario početkom 2023.

- On je jedan od razloga zašto igram. Kao dete sam želeo da vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato se nadam da će biti tu. Imao je jako težak period u poslednjih devet meseci i nije mogao da igra gde je hteo. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku - zaključio je Kirjos koji je samo jedan u nizu ljudi iz tenisa koji je javno pozvao Australijance da mu se dozvoli ulazak.

Podsetimo, Kirjos, trenutno na 20. mestu na ATP listi je ranije govorio loše o Đokoviću, ali se u poslednje vreme u tom smislu drastično promenio. Sada ga hvali.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike