Nole otvoreno, bez cenzure: Nisam zlikovac - želim da budem najbolji na svetu!

14.01.2023

08:31

0

Srpski teniser bez dlake na jeziku pričao o svim temamam koje je novinare zanimalo pred početak Australijan opena

Nole otvoreno, bez cenzure: Nisam zlikovac - želim da budem najbolji na svetu!
novak đoković - Copyright Tanjug/AP

Novak Đoković spremno dočekuje Australijan open, napominjući da želi da bude najbolji teniser svih vremena i da prestigne Rafu Nadala po broju osvojenih grend slemova.

- Želim da budem najbolji, da pobeđujem na najvećim svetskim turnirima. Tu nema nikakve tajne. Ne može biti veće od ovog. Imate četiri Grend slema koji imaju istorijsku težinu, to je jedan od najvećih razloga zašto sam toliko mnogo želeo da se vratim u Australiju. Ovde su mi rekordi. Zaista volim da igram na Rod Lejver areni, pogotovo noćne termine. Mogao bi niz uspeha da se nastavi i ove godine - poručio je Đoković.

Neizbežno je bilo pitanje i vezano za ono što se srpskom teniseru dogodilo prošle godine kada je deportovan iz Australije.

- Ne, ne osećam se kao zlikovac. Prilično je specifično, možda prema medijima koji su me tako oslikavali. Takođe, hteo bih da se zahvalim svima koji su prošle godine igrali kolo ispred hotela gde sam bio zatvoren, srpskoj zajednici, i svima koji su danonoćno bili uz mene u najtežim trenucima.

Nole je priznao da je imao malu tremu pred humanitarni meč sa Kirjosom i kako će ga publika dočekati na Rod Lejver areni.  

- Juće pred izlazak na teren sam imao malu dilemu kako će me dočekati, ceo stadion, iako je u Adelejdu bilo izvrsno. I stvarno, sve pozitivno, nisam ni jedan negativan komentar čuo i hvala ljudima što su mi pokazali da žele da sam ovde - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike