Australijanci toplo dočekali Noleta: Ipak, posebno mu znači podrška Srba! (FOTO GALERIJA)

03.01.2023

11:35

0

Srpski teniser je poručio da je srećan što je opet u zemlji u kojoj je osvojio devet grend slemova

Australijanci toplo dočekali Noleta: Ipak, posebno mu znači podrška Srba! (FOTO GALERIJA)
Novak Đoković - Copyright AP/Kelly Barnes

Publika u Adelejdu toplo je prihvatila Novaka Đokovića, što je dobar znak pred početak Australijan opena, koji startuje za nešto manje od dve nedelje.

Naravno, ni Nole nije ravnodušan, napominjući da mu je drago što je ponovo u Australiji i da nije tako ne bi dolazio u zemlju kengura.

- Da se nisam radovao dolasku u Australiju, ne bih ni bio ovde. Želim da budem ovde. Drago mi je što sam do sada naišao na prijem kakav sam želeo. Svako iskustvo i svaki dan ovde je ove godine pozitivan. Ljude koje sam sreo na plaži, u restoranima ili gde god sam išao, svi su mi poželeli dobrodošlicu. Mogu samo da im se zahvalim, odlično se osećam. To se odražava na moj tenis. To je nešto na šta se fokusiram. To je razlog zašto sam ovde. Nadam se da će tako i ostati - poručio je Đoković.

Srpski teniser je ipak istakao da mu nije bilo svejedno kad je dolazio, zbog svega što mu se dešavalo na početku prethodne godine.

- Drugačije je zbog svega što se dešavalo pre 12 meseci. Ali to je iza mene. Idem dalje, gledam napred. Došao sam nedelju dana pre mog prvog meča. Dovoljno vremena. Zapravo, ne sećam se kada sam došao tako rano u Australiju. Imao sam dovoljno vremena da se prilagodim na vremensku zonu, vremensku razliku i na sve što me čeka ovde. Znam da je srpska zajednica u Australiji velika. Nisam mislio da će toliko Srba doći na meč. Mnogo sam im zahvalan. Nadam se da će dolaziti na svaki meč - zaključio je Nole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike