Nole najavio moćnu 2023. godinu: Đoković demolirao Francuza - Srbin oduševljen publikom!

03.01.2023

06:32

0

Đoković bez većih problema savladao Konstana Lestijena sa 2:0

Nole najavio moćnu 2023. godinu: Đoković demolirao Francuza - Srbin oduševljen publikom!
Novak đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Kelly Barnes/

Novak Đoković je nastavio tamo gde je stao prošle godine.

Srpski teniser je demolirao Konstana Lestijena sa 2:0 (6:3, 6:2) na startu turnira u Adelejdu i tako najavio da sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu, odnosno da želi što spremnije da dočeka Australijan open, koji startuje sredinom januara.

On će u 2. kolu igrati sa još jednim Francuzom Kventinom Halisom, a taj susret nas očekuje rano ujutru 4. januara. 

Nole nije dao nikakve šanse Francuzu, koji je uspeo da osvoji samo pet gemova, što dovoljno govori da je Nole odigrao jedan dobar meč.

 

 

Što se tiče samog duela protiv Lestijena, posle izjednačenog starta, Đoković pravi brejk u šestom gemu i tu prednost održava do kraja prvog seta.

U drugom srpski teniser je pokazao zašto spada u najboilje igrače na svetu, poveo sa 4:0 i na kraju zasluženo stiže do prve singl pobede u 2023. godine.

Novak je odmah posle meča istakao da ne može da se žali ni za šta, jer mu je ovo prvi zvanični  meč u singlu u novoj sezoni.

- Ne mogu da se požalim. Igrao sam dobro. Prvih šest gemova bilo je izjednačeno. Nikada nisam igrao protiv ovakvog igrača, ne pravi mnogo grešaka. Može da apsorbuje snagu mojih udaraca. Morao sam da podižem igru i mislim da sam na kraju odigrao dobar meč - poručio je Đoković i i zahvalio se publici koja je bila apsolutno na njegovoj strani.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike