Noletov susret u Adelejdu sa svojim "hejterom": Nije ga podnosio, stvari su se sada izmenile (GALERIJA)

30.12.2022

07:08

0

Autor: 24sedam

Srpski teniser se u Adelejdu priprema za turnir koji će biti poslednja provera pred start prvog grend slema u sezoni u Melburnu

Noletov susret u Adelejdu sa svojim "hejterom": Nije ga podnosio, stvari su se sada izmenile (GALERIJA)
Novak Đoković i Goran Ivanišević - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je svoje pripreme u Adelejdu za prvi gredn slem u sezoni u Melburnu.

Đoković na teren izašao sa trenerom Goranom Ivaniševićem i ostalim članovima svog stručnog štaba, a na terenu se susreo i sa svojim konkurentima na prvom turniru koji će odigrati u Adelejdu.

Kamere su zabeležile njegov razgovor sa Italijanom Janikom Sinerom i više nego srdačan susret sa domaći mteniserom Tanasisom Kokinakisom.

Podsećamo, Kokinakis je bio deo dueta sa Nikosom Kirjosom, koji je svojevremeno "hejtovao" Đokovića na svakom svom javnom nastupu. Stvari su se značajno izmenile prošle godine.

Instagram printscreen
 

Prvi potez u znak želje da se odnosi normalizuju povukao je Đoković svojom čestitkom Kokinakisu na osvojenom turniru u Adelejdu, baš dok je bio svoju najvažniju bitku sa australijskim vlastima oko ostanka u Melburnu.

Kokinakis se sam pohvalio čestitkom postavivši na Instagram Noletovu poruku. Posle toga je usledila nedvosmislena podrška Kirjosa dok je trajalo maltretiranje Srbina po ekstradiocionim pritvorima i hotelima sa bubašvabama i taj dobar, kolegijalan odnos zadržao se sve do danas.

Kirjos je još jednom na Instagramu pitao Noleta da li je spreman za igranje u dublu, a odgovor se još čeka, iako ga Australijanc možda već zna.

 

 

Turnir u Adelejdu počinje 1. januara, dok grend slem startuje 16. i traje do 29. januara.

BONUS VIDEO:  

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike