Novak je u formi, a mi jedva čekamo da ga gledamo! Direktor turnira u Adelejdu oduševljen što je Đoković izabrao njih!

29.12.2022

08:07

0

Ovo će biti njegov debitantski nastup na turniru

Novak je u formi, a mi jedva čekamo da ga gledamo! Direktor turnira u Adelejdu oduševljen što je Đoković izabrao njih!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković već nekoliko dana se nalazi u Australiji, gde se priprema za prvi turnir u sezoni, Adelejd, a potom i mnogo važniji, Australijan open.

Novaku će ovo biti prvo učešće u Adelejdu, pa se organizatori trude da mu debitantski nastup ostane u što lepšem sećanju.

Direktor takmičenja Alister Mekdonald je u razgovoru za lokalne medije priznao da im je drago što je rekorder po broju titula na Australijan openu, ima ih čak devet, odabrao da igra kod njih.

- Stigao je u Adelejd spreman. Jedva čekamo da ga gledamo, deluje da je u formi i njegov tim je oduševljen što je u Adelejdu. Poznaje dobro naš grad, zna šta može da očekuje, uslovi su jaki slični onim u Melburnu. Tako da je ceo tim zaista srećan što je ovde - rekao je Mekdonald, ali i otkrio koje specifičnosti sa sobom nosi nastup Novaka Đokovića:

- Jasno je da Novak oko sebe ima sjajan tim saradnika, veoma je detaljan kada su u pitanju pripreme, čak i danas. Na terenu je bio prvi put, imate utisak da te pripreme idu prema jasnom programu vežbi, a veoma je poseban i u izboru hrane. Trudimo se da mu obezbedimo vegansku dijetu, tim sa nama sarađuje zaista odlično - zaključio je Mekdonald.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike