Obezbeđenje nije pustilo Federera na Vimbldon: Uzalud sam objašnjavo ko sam, ona nije znala za mene

09.12.2022

10:45

0

Autor: 24sedam

Švajcarski teniser pokušao po prvi put kao "civil" da prođe u kompleks najpoznatijeg teniskog kluba na svetu i nije mu to dozvolila radnica obezbeđenja.

Obezbeđenje nije pustilo Federera na Vimbldon: Uzalud sam objašnjavo ko sam, ona nije znala za mene
Rodžer Federer u šou programu - Copyright Printscreen/YouTube

Gostujući u večernjem šou programu kod Trevora Noe, najpoznatiji teniski penzioner Rodžer Federer ispričao je svoj nedavni doživljaj na Vimbldonu, gde ga žena iz obezbeđenja nije želela da pusti unutar kluba.

Federer je po prvi put u kompleks teniskog hrama ušao kao "civil", pa stoga nije ni znao kako se ulazi u njega kao običan građanin.

- Prvi put mi je da nisam ovde kao igrač, gde da uđem - objasnio je svoju situaciju Federer kada se našao pred vratima Vimbldona.

Pred njim se našao neko ko uopšte nije znao ko je on i šta ima iza sebe. Čvrst ženski karakter kojem nijedan razlog Federera nije bio dovoljan da bude pušten unutar kluba, iako su pobednici grend slema na travi po automatizmu primljeni u članstvo Vimbldona.

- Molim vas, verujte mi da sam član - govorio je Federer.

- Osam puta sam osvojio ovaj turnir. Molim vas, verujte mi da sam član.

Federer je boravio u Londonu zbog posete lekaru, pa je period do leta za Švajcarsku pokušao da iskoristi za druženje sa ljudima na Vimbldonu. Tek kod drugog pokušaja, na drugom ulazu, uspeo je da uđe u kompleks. tamo su ga prepoznali, dočekali raširenih ruku i odmah su počeli da sevaju selfiji:

- Predsedavajući i svi su bili tamo i našli smo se na čaju sat vremena. Ali bilo mi je neprijatno što sam onoj ženi rekao da sam osvojio osam puta Vimbldon. Kada sam to rekao, na trenutak nisam bio siguran da li je zaista osam ili sedam. Jer u takvim situacijama nikad ne pričam o tome.

U periodu od 2003. do 2017. godine Federer je osvajao osam puta Vimbldon. Nije pogrešio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike